Процес обробки димом не тільки надає їй характерного запаху і золотистого кольору, а й істотно збільшує термін зберігання.Нарізка такої рибки прикрасить будь-яку вечерю і прийом гостей.
Купити рибу масляну холодного копчення варто тому, що в ній дуже багато корисного для нашого організму:
- Містяться вітамін В12, ніацин і селен;
- Рекомендована людям із нестабільною роботою нервової системи;
- Досить з'їдати 100 грамів продукту на добу, щоб забезпечити організм добовою дозою хрому.
Головна відмінність цієї риби та деякої морської - високий рівень жирності. За цим показником, що й зумовило їхню назву.
Торгова марка К.І.Т. забезпечить Вас багатогранним вибором рибної продукції. Свіжість, якість і ціна, яких безсумнівно потішать Вас і Ваших гостей.