Велика тушка гарячого копчення, виготовлена з атлантичної скумбрії, виловленої в північній частині Атлантичного океану. Це чудово смачна, жирна, дика риба. Приготовлена методом натурального копчення на тирсі вільхи, під впливом гарячого диму, завдяки чому риба виходить ніжною, смачною, буквально тане в роті і володіє насиченим смаком і ароматом димку
Морська, дика риба;
Виготовлено з свіжоморожена сировини;
Країна походження сировини - Норвегія / Ісландія / Шотландія
Виробник: ТОВ ВКП «KIT LTD» вул. Достоeвского, д. 5 м Харків, 61009, Україна, т. +38 057 719 15 87 info@kit.ua www.kit.ua
Інформація про продукт Термін зберігання риби гарячого копчення - 72 години з дати виробництва.
Калорійність 209,05 кКал на 100 г продукту,
білки 20,31 г,
жири 14,61г.
Умови зберігання
Умови зберігання: від 0 С до 5 С.
Упаковано під вакуумом.
Увага! У рибі іноді можуть траплятися кісточки.
Інформація про доставку
Мінімальне замовлення в інтернет-магазині від 930 грн.
Доставка по Харкову від 1000 грн - безкоштовно. Замовлення до 1000 грн - доставка 80 грн.
Замовлення більше 30 км від Харкова і інших міст України обговорюються індивідуально.